Lotus Smartime - Ferri Merlier

Elk juweel is een gevoel van
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

LOTUS SMARTIME

De nieuwe collectie uit drie modellen met verschillende stijlen. Lotus maakt zijn weg naar de smartwatch-divisie met Lotus SmarTime. De collectie van  horloges heeft drie modellen van verschillende stijlen die het stedelijke en huidige karakter van hun analoge naamgenoten niet uit het oog verliezen: van het meest minimalistische, met een 1,22 "-scherm tot het meest technologische, met een 1,54" -scherm ( beide met riemen verkrijgbaar in siliconen en Milanese mesh), gaan door een sportiever model, met een 1,3 "scherm en een stalen of leren riem. Het combineren van de bandjes zal heel eenvoudig zijn, aangezien bij elk horloge een extra cadeau wordt geleverd.

Bekijk hier onze online collectie van Lotus SmarTime.

Lotus SmarTime wordt gezien als de perfecte metgezel in alle lagen van de bevolking. Sport is een van de grote bondgenoten van Lotus SmarTime:
de multisport-modaliteit heeft systemen om gegevens te traceren over oefeningen zoals wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen of voetbal.
U bent dus ook klaar om het aantal verbrande calorieën, afgelegde afstand of activiteitstijd te tellen. Het heeft ook een geïntegreerde hartslag- en bloeddrukmeter,
ideaal voor het bewaken van constanten; meer gerelateerd aan welzijn, het regelt het slaappatroon en stelt u in staat herinneringen in te stellen om water te drinken of uit uw stoel te komen.
Dit alles kan op elk moment worden geraadpleegd in de verbonden applicatie,

 

LOTUS SMARTIME
 
De beste mix van stijl en glamour. Met een sterke sportieve identiteit, spitst het merk zich toe op de moderne man,
 gepassioneerd door sport; sterke mannen, zeker van zichzelf.
 Zijn elegantie trekt vrouwen aan die raffinement en elegantie hoog in het vaandel dragen.
 Dit is onze wereld. Welkom.

  Wij begeleiden u graag bij uw keuze van het gepaste juweel of horloge.
  U bent steeds van harte welkom.

  Ferri - Merlier

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu